Chat with us, powered by LiveChat

INSPIRATIE:
WAT WE AANBIEDEN
OM TANZANIA TE ONTDEKKEN

Privé safari’s met chauffeur en gids in Tanzania. De mooiste safari reizen op maat. Verken dit prachtige land met ons! Discover Tanzania is dé reisspecialist voor uw rondreizen en maatwerkreizen naar Tanzania!

Tanzania Safari met Privé gids Tanzania Inspiratie

5000

MOUNT KILIMANJARO

1942

MOOIE PLEKKEN

1964

ONAFHANKELIJK

Tanzania Privé Rondreis met Gids & 4x4 - 01

Tanzania Privé Rondreis met Gids & 4x4 - 02

Tanzania Privé Rondreis met Gids & 4x4 - 03

Tanzania Privé Rondreis met Gids & 4x4 - 04

Discover Tanzania

WAT KUNNEN

WE VOOR

JOU DOEN

Iedere reiziger heeft zijn eigen voorkeuren. Ons team bij Explore Africa kan je op vele manieren bijstaan, maar altijd met de beste planning en advies, de meest betrouwbare lokale partners, ervaren deskundige privégidsen en door in uw eigen tempo te reizen. We kiezen uit voorgeselecteerde accommodaties en lodges die het beste passen bij jullie wensen en budget. Op verzoek kunnen we ook internationale vluchten toevoegen.

PRIVÉ SAFARI’S MET GIDS EN CHAUFFEUR

Discover Tanzania biedt op maat gemaakte begeleide privé-safari’s in Tanzania inclusief vervoer, maaltijden, accommodatie en activiteiten. Je wordt begeleid door een ervaren en deskundige chauffeur/gids. Je wordt begeleid door een ervaren en deskundige chauffeur/gids.

Of je nu in middenklasse of luxe lodges wilt verblijven of in een mix van beide, wij zoeken altijd de leukste en meest geschikte plekken voor je uit. Wij ontwerpen je reis op basis van jullie persoonlijke wensen en de duur van het verblijf.

 

Kies één van de prachtige routes en verblijf in met zorg geselecteerde accommodaties of campings, die allemaal van tevoren voor je zijn gereserveerd.

Heb je zelf al een verlanglijstje met plaatsen die u wilt bezoeken? Dan ben je van harte welkom om het met ons te delen!

 

Inspiratie nodig? Bekijk onze voorbeeldreizen.

AUTOHUUR

Een betrouwbare huurauto voor uw reis door Tanzania.

Ben je meer avontuurlijk en hecht je veel waarde aan flexibiliteit? Wil je onderweg zelf bepalen waar je naar toe gaat, dan kunnen wij ook alleen een passend voertuig voor je regelen, welke dan volledig uitgerust is met alles wat je nodig hebt tijdens je reis.

Privé safari’s met chauffeur en gids in Tanzania Privé Rondreis met Gids & 4×4!

LUXE REIZEN

Je bent een avonturier, maar ervaart ook graag comfort en luxe wanneer je op reis en in de natuur bent.

Wij kennen de ‘onontdekte juwelen’: geniet van heerlijke maaltijden en wijnen, wordt wakker met schitterende uitzichten en relax tijdens een ontspannende Spa. Ervaar de exclusieve sfeer van Tanzania’s beste luxe lodges en resorts. Ook kunnen wij ‘fly-in safari’s’ voor u organiseren.

Tanzania Safari met Privé gids Internationale Vluchten!

VLUCHTEN

Wij kunnen internationale vluchten voor u boeken

Explore Africa Travel heeft toegang tot AirTrade en kan uw vluchten naar en van Tanzania boeken. Gebaseerd op de gewenste reisdata en vertrekpunt selecteren wij de beste vluchten voor u. We zullen u verzekeren dat deze vluchten perfect passen in de rest van uw reisschema.

 

Neem contact met ons op voor vragen.

Rondreis Tanzania | De mooiste privé safari reizen op maat!