Chat with us, powered by LiveChat

SGR, ANVR & CALAMITEITENFONDS

Discover Tanzania is (middels Explore More B.V.) lid van de ANVR (Nederlandse Vereniging van Reisagenten en Touroperators) en SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). Dit betekent zekerheid omdat we werken volgens de reis- en boekingsvoorwaarden van de ANVR wat is overeengekomen met de Consumentenbond. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van de reizen en van de informatie daarover. De SGR-garantie wil zeggen dat u er verzekerd van bent dat uw vakantie gewoon doorgaat of u uw vooruitbetaalde reisgeld volledig terugkrijgt als de touroperator waar u uw vakantie heeft geboekt onverhoopt failliet gaat.

Explore-Tanzania-Duurzaamreizen-ANVR

ANVR
Discover Tanzania maakt deel uit van Explore More B.V. (KvK nr. 73581259) en is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reis- en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) die van toepassing zijn op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Klik hier voor het lezen en opslaan van de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Reizigersvoorwaarden (Reisvoorwaarden en/of Boekingsvoorwaarden en/of Gekoppeld Reisarrangement-voorwaarden) en overige ANVR-informatie.

Better holidays
Bij het samenstellen van onze reizen houden we rekening met mensen, milieu, natuur en cultuur, zodat de vakantie niet alleen voor jou bijzonder is, maar ook komende generaties kunnen genieten van aantrekkelijke bestemmingen. Of het nu gaat om vakanties waarbij je geniet van ongerepte natuur, de lokale cultuur beleeft, nieuwe mensen ontmoet of een heerlijk lokaal gerecht proeft; samen werken we aan vakanties die zorgen voor betere plekken en mooiere ervaringen. En daarmee leveren we een belangrijke bijdrage aan de duurzame ontwikkelingen op de bestemming. Voor jou als reiziger, maar ook voor de mensen die op de vakantiebestemming wonen.

Bestrijding kindersekstoerisme
Wees alert op misbruik van kinderen. Wij steunen actief de ANVR en ECPAT-NL in de bestrijding van kinderprostitutie in vakantielanden. Wij nodigen je uit met ons alert te zijn op het misbruik van kinderen. Als je een incident ziet of iets vermoedt, kun je online (anoniem) een melding maken bij www.dontlookaway.nl

Explore-Tanzania-Duurzaa- Reizen-SGR

SGR Guarantee Scheme – Your money is Safe!
Discover Tanzania maakt deel uit van Explore More B.V. en is participant van Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR) – registratie nummer 3775. U kunt dit controleren via www.sgr.nl. Binnen de grenzen van de SGR-garantieregeling vallen de op deze internetsite gepubliceerde reizen onder de garantie van SGR. Deze SGR- garantie houdt in dat de consument ervan verzekerd is dat zijn vooruitbetaalde reisgeld wordt terugbetaald als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen prestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming reeds is bereikt, wordt zorggedragen voor de terugreis.

Explore-Tanzania-Duurzaam-Reizen-Calamiteitenfonds

Calamiteitenfonds – Veilig op reis
Discover Tanzania maakt deel uit van Explore More B.V. (KvK nr. 73581259) en is aangesloten bij de Stichting Calamiteitenfonds Reizen. De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u als reiziger die deelneemt aan een reis waarop de garantie van toepassing is:

(een deel van) uw reissom terugkrijgt indien wij de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kunnen uitvoeren;

de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien wij als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of indien wij u vervroegd moeten repatriëren.

Onder calamiteit wordt verstaan een door molest of natuurramp veroorzaakte abnormale gebeurtenis.

Wij regelen uw hele safari, inclusief vervoer, onder leiding van een deskundige reisleider/chauffeur!