Chat with us, powered by LiveChat

Ontdek de meest prachtige plekken in Tanzania

ONS VERHAAL

De huidige ´Explore Africa Travel´ is in 2006 opgericht door de Nederlanders, Marco en Elise en wel onder de oorspronkelijke naam Explore Namibia.

Samen hebben zij afgelopen jaren al veel gereisd door het Afrikaanse continent en hebben hun hart eraan verloren. Toen de mogelijkheid zich voor deed om naar Afrika op avontuur te gaan en een bedrijf te starten, was er geen twijfel voor hen mogelijk. Ze namen een beslissing en besloten hun Nederlandse leven te verruilen voor een Afrikaans avontuur 10.000 km zuidelijker. En ook nu, jaren later, helpt het team van ´Explore Africa Travel´, nog altijd met veel enthousiasme mensen bij het organiseren van een individuele Afrika reis.

Explore-Tanzania-Privé-Safaris-Met-Gids-Chauffeur-Over-Ons-01

Explore-Tanzania-Privé-Safaris-Met-Gids-Chauffeur-Over-Ons-02

In 2018 besloot ook Julia om in dit avontuur te stappen. Julia is geboren en getogen op een guestfarm in Namibië en is van kleins af aan geïnteresseerd geweest in de gasten die van over de hele wereld naar hun guestfarm kwamen om Namibië te bezoeken. Na enkele jaren in Europa te hebben doorgebracht, is Julia blij om ‘weer thuis’ in Afrika te zijn, om zodoende de unieke aspecten die Botswana en Namibië te bieden hebben met anderen te delen. Onlangs zijn de activiteiten samengevoegd met My Namibia Safari’s en werden Mirela en Rainer verwelkomd als partners, net als Johannes, de betere helft van Julia.

Het portfolio werd uitgebreid met meer bestemmingen in Afrika en met gespecialiseerde 4×4 safari´s met gids, allemaal onder de nieuwe naam ´Explore Africa Group´. In de afgelopen jaren is onze organisatie uitgegroeid tot een professionele specialistische organisatie op het gebied van zowel gegidste als self-drive reizen in zuidelijk Afrika. Met een zeer kundig team ter plaatse, hebben we een enorme hoeveelheid lokale ‘knowhow’ en up-to-date informatie in huis. Hierdoor heeft men ook altijd beschikking over lokale support en ondersteuning tijdens de reis. In Bodegraven hebben wij een kantoor waar onze ervaren Tour Consultants u nog beter bij kunnen staan tijdens de voorbereidingen en de planning van uw volgende Afrika-avontuur.

Specialist in safari reizen en vakanties naar Tanzania/Zanzibar!